top of page
DSC09895.jpg

Stevig op je plek

Rust in je hoofd en lijf

Doen wat je nooit eerder deed

Met een lichtheid die je nog niet kende

Ooit ontwikkelde je succesvol patronen om om te gaan met wat je aantrof. Ze hebben je lang gediend. En op een bepaald moment bots je er ook tegenaan. Zo gaat dat. En dat hoeft ook helemaal geen drama te zijn. Maar de vrijheid ontbreekt dan wel om het anders te doen dan je altijd doet. Om keuzes te maken die je zou willen maken. En dat is op z’n minst gezegd lastig. Tijdens een individueel coachingstraject kijken we naar de oorsprong van je patronen en naar wat je te integreren hebt om vrijer te zijn in je bewegingen. We maken samen zichtbaar wat nog niet zichtbaar was. Om daarna je plek nog krachtiger in te nemen en je energie efficiënter en effectiever in te zetten.  

Je wint vrijheid om het anders te doen dan je altijd doet. Om keuzes te maken die je wil maken.

 

 

We kijken met een systemische blik naar jouw wereld. We stellen vragen. En we luisteren. Aandachtig en zonder oordeel. We luisteren naar wát je zegt én wat eronderdoor stroomt. We zoomen in en uit. We kijken op een andere laag. Jij blijft eigenaar van het gesprek. Wij wandelen met je mee. 

We bieden een warme bedding om je gedoe aan te kijken. Én daarnaast dagen we je uit om ondanks de last toch te doen wat je te doen hebt.

 

Verwacht geen eindeloos traject met wekelijkse sessies, daar geloven we niet in. We komen meestal snel tot de kern om vervolgens in de dagelijkse realiteit te ontdekken welke nieuwe bewegingen je kan maken. Je wint vrijheid om het anders te doen dan je altijd doet. Om keuzes te maken die je wil maken. Zo kan je je plek nog krachtiger innemen op je werk, bij je thuis, in de wereld. 


 

Welkom bij Infinite Walk. 

Jan Deveux.png

Al van bij de voorbereiding voelde ik dat dit geen doorsnee coachingstraject zou worden. Bewust worden van welke dynamieken er zich allemaal hebben afgespeeld in mijn naaste omgeving tijdens mijn eerste levensjaren en hoe dit mijn identiteit en geloof in mijn kernwaarden heeft bepaald was best wel heftig. En het was zeer confronterend om te zien hoe deze dynamieken invloed hebben op mijn leiderschapsstijl. Het heeft me puzzelstukjes opgeleverd waarvan ik zelfs niet wist dat ik ze ontbrak. Ik begrijp nu veel beter mijn gevoelens en reacties in specifieke situaties. Wat het niet per se makkelijker maakt, maar wel een zekere rust geeft. Dit coachingstraject geeft me de ruimte om op mijn eigen tempo te reflecteren en zeer diep te gaan, tot de essentie.

 

JAN DEVEUX - Customer Technical Services Manager Alken-Maes

( i.o. C&S) 

Coaching? 

bottom of page