top of page
DSC09788.jpg

Over ons

Infinite Walk ?

Infinite Walk is er voor leiders en ondernemers die best al wat gezien hebben van het leven en van zichzelf. Zij die gaan voor hun volle potentieel en bereid zijn daarvoor hun eigen gedoe recht in de ogen te kijken. 

 

We bieden een plek waar je welkom bent met alles wat je bij hebt, ook je hardnekkigste patronen. We eren wat je zo ver bracht en we vullen aan. Diepgaande, duurzame ontwikkeling, daar gaan we voor. We werken niet met vaardigheden, businessmodellen en persoonlijkheidstesten. De identiteitslaag, daar is "the sweet spot". Jij en wat je gevormd heeft, daar kijken we naar. Onderschat dit werk niet, je stapt vol in, met al wat je bij hebt. Het mooie én het rauwe. 

 

We hebben geen waarheid, wel een nieuwe bril om naar jezelf en naar de wereld te kijken. Zo kan je zelf voelen wat "waar" is voor jou en wat niet. 

 

Verwacht geen goddelijke verlossing. Persoonlijke ontwikkeling is een oneindige wandeling. Het is nooit af. Je patronen worden wel duidelijker en lichter om dragen. En dat kan wel magisch aanvoelen. Je vergroot je innerlijke vrijheid waardoor je andere keuzes kan maken. Keuzes die meer brengen voor jou, je organisatie en al wie je omringt. Keuzes die het mogelijk maken om je plek nog krachtiger in te nemen in al de rollen die je vervult: als leider, ondernemer, partner, vader, moeder, vriend, enzovoort.

Goesting

Vragen

 

Welkom bij Infinite Walk. 

DSC00915.jpg
Tine Truyts

Ik geloof dat bewuste mensen meer kunnen. En dat geloof ik al van toen ik nog heel jong was. Tot ergernis van sommigen die mijn premature feedback moesten aanhoren. “Maar als je het weet, dan kan je er toch iets mee?”. Dat was toen mijn overtuiging. En dat bleek achteraf toch net iets complexer te zijn. Ik ging psychologie studeren. Dat was een evidentie. Doorheen de jaren leerde ik dat het weten en de analyse vaak niet voldoende bleek om ook effectief iets fundamenteel te veranderen voor mens en organisaties. 

 

Enter: systemisch werk. 

 

Er is een “voor en na” mijn kennismaking met systemisch werk. Op alle levensgebieden.  Het brengt me het vermogen om met een eerder ongekende lichtheid om te gaan met al wat het leven op mijn pad gooit. Er is meer rust in mijn lijf en hoofd. En dat is een effect dat ik steeds zie terugkomen bij diegenen die ik begeleid.

Dankbaar dat ik de kansen kreeg die ik kreeg. Dankbaar dat ik heb mogen en kunnen kiezen om mijn eigen weg te gaan in dit leven. Dankbaar dat ik dit mag delen. En dat met steun van zij die me voorgingen en zij die naast me wandelen. 

cursor_2x.png
DSC00929.jpg
Dieter Dehaes

Wat is er nu echt aan de hand?

Dat is de vraag die ik mij het meeste stel.

Deze slimmerik heeft altijd willen weten hoe iets werkte, waarom mensen doen wat ze doen, waarom samenwerkingen soms fantastisch lopen en soms grandioos falen.

Zo ben ik professioneel al een kleine 30 jaar aan het zoeken.

Telkens een laagje dieper gravend als leidinggevende, project en crisismanager, ondernemer, trainer, adviseur en coach.  


Systemisch werken is daarbij de sluitsteen die de boog ondersteunt.

 

 De oma van Little Tree zei het al:
“Als je iets goeds tegenkomt, moet je het zo snel mogelijk delen met iedereen die je kunt vinden; op die manier verspreidt het goede ......"  

 

Wat ben ik blij dat ik systemisch werken mag delen!

Wat we belangrijk vinden

Liever een hele mens dan een goede mens: Iedereen heeft superpowers én gedoe. Welkom.

EssentieAls je voorbij de fenomenen kijkt wat zie je dan? Waar gaat het hier nu echt over? We blijven op onderzoek naar dat wat echt werkt, naar hoe we de essentie kunnen vastpakken. We gaan voor eenvoud in taal/modellen/context/oefeningen/beelden.

PlezierWe eren de lichtheid van het leven. Het mag ook gewoon plezant zijn, naast het harde werken. We vieren successen en zijn dankbaar voor wat ons gegeven wordt. 

BewustzijnWe werken op de identiteitslaag. "Ken uzelf" zoals er op het orakel van Delphi stond. We zijn ons bewust van onze eigen bagage. Zo kunnen we zuiver zien wat van de ander is. 

Het is nooit afWe genieten van het onderweg zijn. We oefenen, dagen onszelf en de ander uit en nemen aan dat prutsen erbij hoort en ook zinvol is. 

Zij die ons inspireren wandelen met ons mee

Onze voorouders

Onze ouders en  broers en zussen

Onze echtgenote(s)(n)  en kinderen

Onze vrienden

Onze coachees

Onze ex-collega's 

De organisaties waar we mee werken

Boost en de Boosters

Scouts & Gidsen Vlaanderen

Bert Hellinger

Wibe Veenbaas 

Joke Goudswaard

Morten Hjort

Mirjam Broekhuizen

Jan Coerts

Els Van Steijn

Simon Sinek

Alain De Botton

Marschall B. Rosenberg

Peter Senge

Dirk De Wachter

Jan Jacob Stam

De stoïcijnen

Esther Perel

Brené Brown

Pascal Van Loo

Johan Hovelynck

Karen Vermeylen

Jan Ardui

Jan Geurtz

Gabor Maté

Frederic Laloux

Jef Cumps

Philippe Bailleur

Frederic Laloux

Edgar H. Schein

Peter Drucker

Jeff Sutherland

Danielle Braun

Jitske Kramer

Stephen Covey

James Priest

Gregory Bateson

Robert Dilts

Otto Sharmer

Jacob Van Wielink

Rudy Vandamme

Christ Coolen

En velen meer...

bottom of page