top of page
IMG_6498 2.jpg

Infinite Foundation

In 3 dagen systemisch wijzer!

 

Infinite Foundation is een driedaagse training voor leiders en ondernemers die willen kijken waar ze nooit eerder keken bij zichzelf. Zij die hun volle potentieel willen leven. 

 

Na deze driedaagse keer je terug met een dieper en scherper zicht op jouw leiderschap. Je maakt kennis met de basis van systemisch kijken en werken. Je ontdekt hoe je die blik en die kennis kan gebruiken in je dagelijkse werk en leven om nog beter je plek in te nemen in je organisatie en de wereld.

We exploreren hoe de systemische principes in jouw leven doorspelen en welke invloed ze hebben op je gedrag.  We gaan naar de oorsprong van je overtuigingen, patronen en gedragingen. Door beter te begrijpen wat je drijft kan je bewuster kiezen welke houding je aanneemt en welk gedrag je stelt. Het begrijpen gaat verder dan het rationele begrijpen. Hier zetten we ook de wijsheid van je lijf in. We gebruiken werkvormen die je niet zo snel tegenkomt in andere leiderschapstrainingen. 

In iedere ontmoeting zit alles wat we geleerd hebben en wat we nog te leren hebben.

 

Vrijblijvend is dit traject niet. Je gaat er vol voor, met de rugzak die je meedraagt. We gaan in op wat jij meebrengt. We nodigen je uit om met je hardnekkigste patronen op te dagen. ​Na 3 dagen keer je weer terug met nieuwe handvatten, meer keuzevrijheid in je handelen en een dieper beeld op jouw leiderschap. 

 

We kiezen tijdens deze driedaagse voor een combinatie van wandelen en residentieel werken. Beide bieden iets anders en vullen elkaar aan. We gaan op tocht door de bossen en door de verschillende stappen van de contactcirkel die als rode draad door de driedaagse loopt. Elke duurzame groei en ontwikkeling is slechts mogelijk vanuit de tijd en bereidheid om elkaar echt te ontmoeten. In iedere ontmoeting zit alles wat we geleerd hebben en wat we nog te leren hebben. En het is ook de grootste bron van pret en plezier!

 

Welkom bij InfiniteWalk

De Weg

Vele wegen kent het leven, maar van al die wegen
is er één die jij te gaan hebt.
Die éne is voor jou. Die ene slechts.
En of je wilt of niet, die weg heb jij te gaan.
De keuze is dus niet de weg, want die koos jou.
De keuze is de wijze hoe die weg te gaan.
Met onwil om de kuilen en de stenen,
met verzet omdat de zon een weg
die door ravijnen gaat, haast niet bereiken kan.
Of met de wil om aan het einde van die weg
milder te zijn, en wijzer, dan aan het begin.
De weg koos jou, kies jij ook hem?

HANS STOLP NAAR DAG HAMMARSKJÖLD

Wie ben jij? 

Je bent ondernemer, leider, zelfstandige of werkt in een vrij beroep. Je wil er eens helemaal fysiek en mentaal tussenuit om jouw persoonlijk leiderschap aan te scherpen. Je bent in staat je plaats in een groep te begrijpen en in te nemen. We streven naar een goed evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke deelnemers.  
Je bent er voor jezelf, de natuur en voor je tochtgenoten. Je kan een dag wandelen met een lichte rugzak of je bent bereid hiervoor vooraf de nodige inspanningen te doen. 

Kostprijs?

995 euro Excl. BTW

 -> praktische info 

DATA INFINITE FOUNATION

13-15 maart 2024
REGIO VIROINVAL
 

Foundation iets voor jou? 

20170422SaintRochHD-2.jpeg
bottom of page