top of page
DSC09966.jpg

Infinite Hike

Je plek nog steviger innemen als leider. Die plek ook beter begrijpen. Daar gaan we voor.

We gidsen je door de bergen en we dalen met je af. Niet alleen door de wilde natuur maar vooral op je persoonlijke reis naar autonomer en authentieker leiderschap. 

 

Vijf dagen stappen in de prachtige Alpen. Je lijf fysiek in beweging. Stevige schoenen aan je voeten en een rugzak met enkel dat wat je nodig hebt. Terug naar de essentie.

's Avonds een deugddoende moeheid. Een ander moe-zijn dan die je kent van alledag. Aanschuiven aan tafel en eten wat de pot schaft.  Samen, rond de tafel, praten, lachen, zijn. 

Als leider hoor je bij de groep, maar je staat op een andere plek. Een “hogere” plek. Dat kan best eenzaam aanvoelen. Het is noodzakelijk dat je ook plekken hebt waar je vrank en vrij kan spreken en zijn. Waar je je eigen gedoe kan leggen en in alle veiligheid kan bekijken. En dat zonder dat je de ordening verstoort. Een plek waar je vol lid kan zijn van de groep. Een plek waar je de verantwoordelijkheid die je altijd draagt even kan lossen en enkel aan jezelf mag denken. 

 

Deze tocht biedt je zo’n plek.

Je plek nog steviger innemen als leider. Die plek ook beter begrijpen. Daar gaan we voor.

We gebruiken de Infinite Principles als rode draad doorheen de tocht. Met een specifieke focus op de plek van de leider. We werken met wat er komt van deelnemers en gebruiken onze kennis en ervaring om in te spelen op een “best next step” voor iedere deelnemer.

Onze leidende inspiratiebron is het systemisch werk. Daar zijn alle oefeningen en werkvormen stevig in geworteld. Daarnaast dragen we nog andere theorieën, modellen en tools mee in onze rugzak. We halen ze erbij als het dienend is voor jou of de groep. 

Van ons mag je verwachten dat we voor de nodige kadering, bedding en proces zorgen zodat jij je antwoorden kan vinden. Wij gaan voor, we ondersteunen en spiegelen. We starten waar jij op dit moment bent en gebruiken de groep als vehikel om te begrijpen hoe je in een groep functioneert. 

Welkom bij Infinite Walk!

e936147a-c0c2-4e88-a6b0-bda34cdd2907.jpg

"Jullie hebben iets prachtig gecreëerd!  De fysieke uitdaging, de tocht in de wilde, adembenemend mooie natuur was onvergetelijk. Schoon om overzicht en inzicht te vinden in diepmenselijke dynamieken. De polariteiten te voelen van in onze kwetsbaarheid en kracht tegelijkertijd te staan én door getuigenis mildheid en bewondering te voelen. En ja, gelukkig ook veel zalige zottigheid met deze bende. We gaan alleen én verbonden verder met een rugzak vol wijze lessen 


ANK DE WILDE - CEO Absolem

Wie ben jij? 

Je leidt een team, afdeling of de hele organisatie of je draagt een samenwerking of initiatief. Je wil er eens helemaal fysiek en mentaal tussenuit om een beter inzicht in die leiderschapsplek van jou te krijgen. Je bent in staat je plaats in een groep te begrijpen en in te nemen. We streven naar een goed evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke deelnemers. 
Je bent er voor jezelf, de bergen, de natuur en voor je tochtgenoten.

Kan ik dat fysiek wel aan? 

Maak je geen zorgen over het fysieke gedeelte. We gaan naar een prachtig hoekje van de Alpen waar we volop van het landschap en de rust kunnen genieten zonder “straffe toeren” moeten uit te halen. We doen niet aan bergbeklimmen, we wandelen.

Als je in de Ardennen een flinke wandeling aankan, dan kan je ook mee op deze tocht.

Kostprijs?

3395 euro Excl. BTW

-> Hoe ziet het er praktisch uit? 

DATA INFINITE HIKE 

23 tot 29 augustus 2024
KLEINWALSERTAL -  Duits-Oostenrijkse Alpen
 
bottom of page